Vi fyller nu på med inspiration och läser massor inför nästa trädgårdsår. Att vi vill odla ätbart, ska täckodla och till viss del följa permakulturens tankesätt är spikat. Men det är också viktigt för oss att det är vackert. Vi älskar konst så den biten ska också få plats här.
Drömmen vore en årlig konstutställning utomhus – om det blir redan nästa år får vi se. Om någon är sugen på att ställa ut får ni gärna höra av er till oss.

Vi har redan nu börjat skissa lite på olika saker vi vill få till i trädgården och lite har vi påbörjat.

Att bara göra rabatter och plantera i dem blir tråkigt tycker vi. Vi vill även ge det en twist, antingen genom växtval eller genom att tillföra andra material som trä, metall och sten.

Inom kort kommer även vår älskade Pomona få en plats i trädgården. Kanske att hon får en kompis också. Det är en av våra favoritkonstnärer Sissi Stahli som gjort henne.

Hennes skulpturer är ren och skär lycka! Tänker att hon ska få en färgstark, kaxig del vid ekarna. Den delen av trädgården har vi hittills inte gjort något alls med så det blir kul att Pomonas rum blir den första delen.

Vi skissar vidare helt enkelt och återkommer framöver…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

[instagram-feed]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.